Echipa Instalatori Olanda 2000 euro net +cazare gratis

Dambovita > Targoviste. Publicat marþi, 11 iulie 2017 , vizualizat de 380 ori

Tip anunt: Oferta

Tip: Munca in strainatate

Localitate: Targoviste

Salariu : 2000 euro

Educatie:-
Instalatorul va efectua toate activitățile de la comenzi de lucru și / sau desene tehnice. Astfel de activități sunt instalarea de conducte din cupru, plastic sau oțel pentru aprovizionarea cu apă și canalizare Descriere Job: Instalatorul va executa sarcini precum găurirea, îndoirea, tăierea etc. și va construi sisteme complete și uneori complexe de conducte pentru aprovizionarea cu gaz, alimentarea cu apă și consumabilele de drenare. Oferta: Contract complet legal în conformitate cu legislația olandeză Oferta salariala € 500,00 net pentru 40 de ore pe săptămână, Inc. Cazare gratuită și asigurare olandeză de sănătate. Responsabilitati: Un instalator / pompier va fi responsabil pentru, printre altele: • curățarea spațiului de lucru și a mediului de lucru • respectarea instrucțiunilor de siguranță Tip de proiecte: • Construcții rezidențiale • Construcția de utilități publice • Constructii industriale • Șantierul naval. Cerințe de învățământ / Certificate necesare: • Cerințe minime: Învățământul profesional inferior / secundar, gaz / apă / echipament de fixare • Cunoașterea limbii engleze și / sau a limbii germane la nivel de comunicare • Certificat VCA. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0775 327 496 sau pe mail la NU PERCEPEM COMISION DE LA CANDIDATI!!!

Contacteaza vanzatorul


▼ Alte anunturi similare cu "echipa instalatori olanda 2000 euro net +cazare gratis " din Dambovita

Instalatori calficati Austria

Barbuletu / Locuri de munca / Munca in strainatate
Cautam personal apt de munca pentru instalatii apa, gaz, etc. , cu varsta...Agricultura Olanda - Fara comision sau taxe!

Agricultura Olanda - Fara comision sau taxe!

Targoviste / Locuri de munca / Munca in strainatate
... de munca in agricultura in Olanda, cu contract legal. ... Oferta...Direct la angajator,sofer tir,salariul 2000 euro/luna!

Direct la angajator,sofer tir,salariul 2000 euro/luna!

Targoviste / Locuri de munca / Munca in strainatate
... de 6 luni , salariul net 2000 de euro. Cerinte permis categoriile......Șofer TIR (transport agabaritic), Germania, 2150 EUR net (Silverhand)

Șofer TIR (transport agabaritic), Germania, 2150 EUR net (Silverhand)

Targoviste / Locuri de munca / Munca in strainatate
... agabaritic cu un salariu lunar net de 2150 de EUR... • salariu...Angajari Germania  bucatar,  1400 euro!

Angajari Germania bucatar, 1400 euro!

Targoviste / Locuri de munca / Munca in strainatate
Loc de munca asigurat de angajator german , se lucreaza la prepararea si gatirea mancarii...